Taidonnäytteitä

Taidonnäytteitä puusta ja muusta

Minulta voi tilata myös paljon muuta työtä. Osaan tehdä puusta monenlaista, mutta myös vaikka autot, pyörät ja veneet saavat uuden ilmeen minun tekemänä. Remontteja olen tehnyt myös lukuisiin paikkoihin, mutta asiakkaiden yksityisyyden vuoksi en julkaise kuvia remonteista. Kannattaa kysellä mitä kaikkea voisinkaan tehdä. Ota yhteys sähköpostitse, en aina voi vastata puhelimeen. Työskentelen Pohjois-Karjalan alueella.

Veistoksia ja reliefejä

Ylioppilaspoika on tehty kuvan pohjalta samoin rippilahjaksi tekemäni veistos. Kurki on tehty kantoon aivan oikeilla kurjen mittoilla. Kuukkeli on veistetty kelopalan päälle. Reliefin tein enoni muistolle. Kurjet ovat minulle tärkeitä ja niistä olen tehnyt erilaisia versioita seinälle laitettavaksi, sekä koristeeksi. Penkkejä olen taltannut useamman lahjaksi.

Puupöytäryhmiä

Kelolaudasta tein kevyemmän pöytäryhmän, joka on ensimmäisessä kuvassa. Toisen kuvan pöytäryhmä on tehty Karjalan kuusesta.

Saunoja

Saunaremontissa muutimme sisäsaunan tunnelmaa. Kelotiilet ja kattoon aurinko tulivat omasta verstaasta. Ulos valmistui telttasauna, jossa on monet hyvät löylyt heitetty.

Muuta rakentelua

Puinen savustin tehty kokeiluna. On testattu ja todettu hyväksi savustimeksi. Muutaman leikkimökin olen myös tehnyt. Haudoille kukkamaljakoita taltattu puusta. Lumisurffi piti myös itse tehdä ja hyvähän siitäkin tuli. Tonttushakki vaati aikaa, mutta tontut ovat hauska vaihtelu sotilaisiin ja muori sekä pukki kuningattarena ja kuninkaana

Polkupyöriä

Vanhasta uutta. Olen ostanut vanhoja pyöriä joista olen tuunaillut uusia. Talvella on mukava lasketella pyörällä rinnettä alas. Kesällä ajella kippurasarvisella tai kolmipyörällä. Kaikkien aihiona on ollut tavallinen polkupyörä.

Autoja, vene ja mönkijä

Kaksi autoa olen rakennellut alusta loppuun itse. Aihiot löytyivät liiteristä ja lumikasasta. Hienojahan niistä tuli. Vene on kunnostettu, pohja laitettu uusiksi ja maalattu. Talveksi piti lapsen saada kelkka, sehän syntyi kätevästi mönkijästä. Nyt oli ajoneuvo jolla ajella kesällä renkailla ja talvella teloilla.